Diaconu intră direct în Liga Campionilor


Proaspăt transferată de la ACS Dumbrăvița, Adina Diaconu are șansa de a debuta deja în Liga Campionilor la tenis de masă pentru noul său club – UCAM Cartagena.

S-a încheiat un capitol pentru Adina Diaconu, sportiva care realmente a explodat în cei trei ani petrecuți la Dumbrăvița. Junioara împlinește sâmbătă vârsta de 18 ani și obține dreptul de a semna un contract de profesionistă în lumea tenisului de masă. Campioană europeană și mondială la nivel de juniori nu putea să nu trezească interesul cluburilor importante din Europa.

Adina a bătut palma cu UCAM Cartagena, o grupare spaniolă antrenată de fosta internațională a României Adriana Zamfir. Ajunsă în această toamnă în Spania, Diaconu nu are prea mult timp la dispoziție pentru a se acomoda cu noua sa grupare. Cartagena evoluează vineri în grupa B a Ligii Campionilor contra     formației turce Bursa Büyükşehir Belediyespor, iar jucătoarea originară din Slatina are șansa de a debuta.

Dacă Diaconu a făcut pasul spre Liga Campionilor, ACS Dumbrăvița va evolua în această toamnă în cea de-a doua competiție europeană, ETTU Cup. Timișencele sunt în grupa B alături de AO DAO Tavrou (Grecia), Kocasinan Belediyesi (Turcia), Dozy Den Helder Noordkop (Olanda). Meciurile grupei se vor desfășura la Dumbrăvița în 27-29 octombrie.

Din lotul pregătit de Nicoleta Husar fac parte în acest sezon Andreea Zanfir, Mihaela Dospina, Andreea Balint și Izabela Lupulesku (Serbia).

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *