Egali cu Steaua


SCM Politehnica Timișoara continuă seria evoluțiilor bune externe, cu o remiză obținută contra Stelei București. Handbaliștii bănățeni au încheiat 25-25 în partida de joi seara.

Studenții se întorc neînvinși de la Chiajna după duelul cu Steaua București, scor 25-25. Este pentru a doua oară în acest sezon când Poli încheie pozitiv o deplasare, în celelalte două jocuri externe bănățenii fiind nedreptățiți de arbitraj.

O partidă extrem de echilibrată în care diferența de pe tabela de scor s-a menținut foarte strânsă. Poli a avut chiar șansa victoriei, cu ultimul atac al meciului, unul însă nefructificat. Poli: Orbovic 6 goluri, Cîmpan 5 goluri, Fenici 4 goluri, Krsto Milosevic 3 goluri, Vuk Milosevic 2 goluri, Hrimiuc 2 goluri, Marjanovic 1 gol, Şania 1 gol, Ştefan 1 gol.

Îmi felicit jucătorii pentru prestaţia din această deplasare dificilă. Am arătat spirit şi caracter, după marea deziluzie trăită la CSM Bucureşti. Nu credeam că băieţii îşi vor recăpăta moralul de luptă. Sunt în primul rând mulţumit că am avut puterea să revenim. A fost un meci bun, pe care îl puteam şi câştiga cu ceva mai multă şansă. Am jucat bine în aceste deplasări sificile ale toamnei, dar din păcate nu am putut aduce mai multe puncte, deşi, consider că am fi meritat” a subliniat antrenorul Pero Milosevic.

Cu 8 puncte în clasament, Poli ocupă locul 9. În runda următoare din12 octombrie,  alb-violeții revin acasă pentru confruntarea cu nou promovata Politehnica Iaşi.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *