Fără set câștigat în startul sezonului


Studenții timișoreni rămân fără set câștigat și după al doilea joc oficial. CSU UVT a pierdut cu 0-3 în meciul inaugural al campionatului de volei masculin, într-un derby studențesc cu U Cluj-Napoca.

Două meciuri și două eșecuri cu același scor, 0-3; așa arată startul de sezon pentru nou-promovata CSU UVT Timișoara. Eliminați din Cupa României după trei seturi scurte cu CSM București, voleibaliștii timișoreni au cedat la același scor în fața Universității Cluj-Napoca în Divizia A1. Clujenii s-au impus în prima etapă a Divizie A1, cu 3-0 (25-15, 25-13, 25-15)

Scorul final a reflectat realitatea din teren. O victorie meritată de adversarii noștri de astăzi. Noi nu am reușit să plecăm deloc din blockstart. Nu știu dacă experiența jucătorilor clujeni și-a spus cuvântul. La greșelile pe care le-am comis noi, nu pot să afirm acest lucru. Greșeala e strict a mea, mi-o asum. Nu am reușit să legăm deloc jocul astăzi. Trebuie să ne regrupăm, să punem mâna și să muncim în continuare. A fost un duș rece, pe care l-am meritat pentru modul în care am jucat”, a explicat antrenorul lui CSU UVT, Sorin Schiesz.

Timișorenii speră să spargă gheața în noul sezon în 14 octombrie, atunci când primesc din nou vizita CSM-ului București, de data aceasta în campionat.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *