Pentru locul 3 la final de tur


O primă parte de Superligă dezamăgitoare se poate încheia pe locul 3 pentru campioana SCM Timișoara Saracens. Băieții din Ronaț înfruntă sâmbătă pe CS Poli Iași în ultima prezență a turului.

Timișoara Saracens poate urca o poziție în clasament și poate reduce ecartul față de poziția secundă a Superligii. Are nevoie de o victorie în ultima partidă din tur dar și de ajutorul din celelalte jocuri. Bănățenii primesc sâmbătă vizita lui Poli Iași, într-un joc care cel puțin pe hârtie se anunță a fi cel mai ușor din acest tur.

Vom întâlni o echipă bună, care a demonstrat că poate juca un rugby de calitate și îi vom trata ca pe egalii noștri. Ne gândim însă doar la cele 5 puncte puse în joc”, anunță căpitanul Valentin Popârlan. Partida are loc sâmbătă, ora 11, pe stadionul Dan Păltinișanu.

Cu 13 puncte din 5 jocuri, Timișoara așteaptă și jocul rezultatelor pentru a urca o poziție în clasament. Ar reprezenta un pas important și ar aduce un moral înaintea startului din preliminariile Challenge Cup, unde Saracens va da piept cu italienii, portughezii și georgienii.

Antrenorul Matt Williams se va baza pentru acest joc pe următorii: Ionel Badiu, Marian Sabău, Horațiu Pungea – Valentin Popârlan, Marian Drenceanu – James Doyle, Daniel Ianuș, Randall Morisson – Henry Seniloli, Stefano Hunt – Marius Simionescu, Jack Umaga, Tevita Manumua, William Helu – Luke Samoa. Rezerve: Andrei Rădoi, Samuel Mariș, Ionuț Mureșan, Vasile Rus, Gabriel Rupanu, Florin Popa, Gabriel Conache.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *