Poli o îngroapă pe Dinamo


Victorie mare pentru Politehnica Timișoara în fief-ul campioanei Dinamo București, 26-23. Bănățenii au spart gheața după 4 ani și jumătate în Groapă și urcă provizoriu pe locul 3.

Handbaliștii timișoreni au pus capăt seriei de 10 meciuri fără victorie în fața lui Dinamo, campioana ultimelor două ediții de campionat. Poli a făcut un meci solid în capitală miercuri seara și s-au impus cu 26-23, după ce aveau un avantaj de trei goluri și la pauză, 13-10.

Cu o evoluție exactă și bazată în special pe apărarea disciplinată, alb-violeții au speculat perioada de slăbiciune din tabăra lui Dinamo. Ajutați de intervențiile ale lui Daskaloski și Savic, completați de siguranța lui Marjanovic, Orbovic și Krsto Milosevic în atac au adus un succes savuros pentru Poli.

Evoluția lui Poli nu este una întâmplătoare, toate deplasările din acest campionat s-au soldat cu evoluții foarte bune. Elevii lui Pero Milosevic adună al 4-lea succes stagional și un total de 14 puncte cu care urcă momentan pe poziția a patra. În același timp Dinamo pierde șefia clasamentului și continuă seria neagră din campionat și Liga Campionilor.

Politehnica: Marjanovic 8 goluri, Orbovic 6 goluri, Krsto Milosevic 5 goluri, Cîmpan 3 goluri, Hrimiuc 2 goluri, Vuk Milosevic 1 gol, Fenici 1 gol.

Liga Națională se întrerupe pentru 3 săptămâni, prilej pentru care handbaliștii lui Poli vor primi și câteva zile libere.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *