Șapte pentru națională!


Campioana României are cei mai mulți reprezentanți în națională pentru amicalele toamnei. Șapte rugbiști de la SCM Timișoara Saracens vor face parte din prima reprezentativă în vederea testelor cu Samoa și Tonga.

Ca de obicei Federația Română de Rugby a trimis către Timișoara cele mai multe telegrame de convocare în vederea partidelor echipei naționale. Clubul din Ronaț se laudă cu șapte convocări la viitoarea acțiune a Stejarilor, amicalele cu Samoa și Tonga din luna noiembrie.

Selecționerul Lynn Howells i-a convocat pe Ionel Badiu, Andrei Rădoi, Ionuț Mureșan, Luke Samoa, Jack Umaga, Tangimana Fonovai și Marius Simionescu în condițiile absențelor accidentaților din lotul timișorean, dar și în ideea de a testa unii noi jucători. Lotul naționalei este completat de 6 jucători de la Steaua București, 5 de la CSM Știința Baia Mare, 4 de la CSM București, 2 de Dinamo București, 1 de la Politehnica Iași și 5 stranieri.

Naționala de rugby a României va disputa la Bucuresti, pe Stadionul Arcul de Triumf, în 18 noiembrie, Samoa și în 25 noiembrie, Tonga.

Rămâne de văzut cum vor gestiona cluburile aceste convocări, știut fiind faptul că din 4 noiembrie se dă și startul Cupei României și, ca în fiecare toamnă, jocurile interne se vor suprapune cu amicalele primei reprezentative.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *