Poli stabilește scorul etapei


Victorie la pas în runda a șaptea a campionatului pentru Politehnica Timișoara. Bănățenii au marcat din toate pozițiile și cu toți jucătorii în confruntarea cu Iașiul de pe ultimul loc, 37-20 (16-11).

Cu 13 oameni pe foaia de joc și tot atâția marcatori, Poli a repetat pe faza ofensivă în compania lui Poli Iași. Codașa Ligii Naționale nu a putut să pună probleme în sala C. Jude și și-a arătat limitele. Moldovenii au reușit să țină ritmul cât de cât doar până la pauză. În repriza secundă ecartul a crescut cu fiecare atac ajungând la maximul de 17 goluri.

SCM Politehnica: Marjanovic 12 goluri, Orbovic 6 goluri, Fenici 4 goluri, Vuk Milosevic 3 goluri, Lasica 2 goluri, Cîmpan 2 goluri, Krsto Milosevic 2 goluri, Neamțu 1 gol, Ștefan 1 gol, Șania 1 gol, Santeiu 1 gol, Uruianu 1 gol, Păiuș 1 gol.

Pentru trupa condusă de Pero Milosevic urmează un test adevărat în capitală contra campioanei Dinamo București, miercuri. Apoi Liga intră într-o pauză de 3 săptămâni, perioadă în care Poli și-a programat două amicale cu Steaua Roșie Belgrad.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *