Timișoara începe Cupa României din etapa a II-a


SCM Timișoara Saracens începe cu o etapă liberă și Cupa României la rugby, la fel cum s-a petrecut și în Superligă. Din postura de deținătoare a trofeului, trupa din Ronaț va intra în luptă abia din runda a doua, în 11 noiembrie.

Cupa României la rugby, ediția 2017-2018, se pune în mișcare în 4 noiembrie cu meciurile pentru clasament. Cele șapte prim-divizionare vor susține un tur din 6 runde iar la final primele patru echipe dispută semifinalele, iar apoi finala. Întrecerea se va încheia la anul în 24 martie.

Prima etapă aduce meciuri interesante, însă nu și pentru SCM Timișoara Saracens. Campioana României și deținătoarea Cupei are liber în runda inaugurală din 4 noiembrie. Bănățenii vor intra pe teren abia peste o săptămână, în 11 noiembrie, într-un joc extrem de important – cel contra băimărenilor de la CSM Știința. Până la finalul anului 2017 se vor mai disputa alte patru partide: în deplasare cu CSM București (18 noiembrie), acasă cu Steaua București (25 noiembrie), în deplasare cu Dinamo București (2 decembrie) și în deplasare cu Universitatea Cluj-Napoca (9 decembrie). Ultima partidă va fi foarte probabil amânată pentru că la acea dată Saracens evoluează în Continental Shield.

Programul Cupei României se va desfășura în concomitent cu meciurile echipe naționale și echipele trebuie să gestioneze absența internaționalilor. Cupa României se va relua în luna martie, atunci când Timișoara primește vizita lui Poli Iași. Semifinalele sunt programate în 17 martie, iar finala o săptămână mai târziu.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *