ACS Poli irosește puncte pe terenul lanternei roșii


ACS Poli a irosit puncte prețioase în fața lanternei roșii, într-un meci pe care l-a condus din minutul zece dar s-a văzut egalată pe un final în care s-a retras nepermis de mult. Ultima clasată i-a costat pe bănăâeni două puncte care i-ar fi ținut în coasta plutonului pentru play-off.

Partida de la Ploiești a început într-un ritm let, scuturat în minutul unsprezece de șutul superb al lui Abraw. Atacantul deschidea scorul cu un minge trimisă de la peste 20 de metri, care l-a lăsat fără replică pe Drăghia. Timișoara a continuat jocul având frâiele dar mulțumindu-se însă cu o posesie prelungită şi mai puțin să atace poarta gazdelor. Pe finalul primei părți Melinte a fost la un pas de autogol, însă devierea sa a trecut pe lângă poartă.

La reluare, Melinte a fost din nou în prim plan dar în careul advers, poziționându-se ideal la un corner dar irosind o șansă bună de desprindere. Și Benga a trimis peste poartă, cu capul, de la aproximativ opt metri de buturile lui Curileac. În minutul 77  poliștii au ratat șansa desprinderii prin Abraw, care a trimis pe lângă poartă de la 11 metri. Și cum ocaziile se răzbună, ultima clasată a reușit egalarea după patru minute, Dzalamidze împingând mingea în poartă după ce Curileac a respins şutul lui Ţâră. ACS Poli putea reintra în avantaj în minutul 85 dar Abraw a reluat pe lângă poartă deşi se afla singur la şase metri de poarta gazdelor.

S-a încheiat Juventus București – ACS Poli 1 – 1, iar bănățenii rămân în a doua parte a clasamentului cu 22 de puncte, trei mai puțin decât Astra Giurgiu, ocupanta ultimului loc de play-off. Pentru alb – violeți urmează vizita celor de la Botoșani, echipă cu pretenții în acest sezon.

Juventus București: Drăghia – Călințaru (min 46 Dzalamidze), Wallace, Benga, Carabela – Dima, Bărbulescu – Băjenaru (min 71 Țâră), Sesar, Zaharia (min 75 Petre)– Măzărache

ACS Poli: Curileac – Ciucur, Melinte, Cânu, Țigănașu – Artean, Vașvari – Munteanu (min 67 Străuț), Curjuric (min 78 Croitoru), Mailat – Abraw (min 85 Doman)

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *