ACS Poli vrea revanșa în Cupă cu FCSB: ”Dărurie totală și determinare”


ACS Poli se va lupta joi cu FCSB pentru un loc în sefrturile de finală a Cupei României. După umilința suferită în capitală, bănățenii au și o revanșă de luat în fața roș – albaștrilor. Ionuț Popa speră ca elevii săi să intre în teren și cu această ambiție pentru a dovedi că jocul de pe Arena Națională a fost doar un accident nefericit. Antrenorul alb – violeților s-a pus în pielea propriilor elevi și spune că ar intra în teren cu maximă determinare. ”Aș vrea ca la acest joc contribuția să fie numai și numai a jucătorilor. Mi-ar plăcea, ca antrenor, să văd că încearcă să îți ia o revanșă față de umilința la care au fost supuși în campionat. Dacă aș fi jucător așa se face. ” a declarat Ionuț Popa.

Antrenorul polist așteaptă de la echipa sa o atitudine de învingători. Este momentul oportun, mi ales că presiunea apasă asupra vizitatorilor. ”Mă aștept să aibă o dăruire totală și o determinare de cel mai înalt nivel. Steaua a cumpărat cei mai buni jucători de la ultimele două campioane, Viitorul și Astra, normal că este o echipă care ar trebui să defileze, are cei mai buni jucători. Vreau să văd atitudine la jucători eu merg pe aceeași linie să-i motivez.”, a adăugat Ionuț Popa.

ACS Poli nu a mai reușit o victorie în fața FCSB-ului de doi ani. Pentru duelul din Cupă Ionuț Popa nu se va putea baza pe Șeroni și Țigănașu , suspendați, în vreme ce Crețu și Drăghici sunt incerți.

Partida dintre ACS Poli și FCSB contând pentru optimile Cupei României se va disputa  joi, 30 noiembrie, de la ora 21,30, pe stadionul Dan Păltinișanu.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *