Albe și negre, sub fileu


Situații paradoxal diferite la cele două cluburi de volei timișorene din prima ligă. Fetele de la UVT Agroland se descurcă de minune, în timp ce băieții de la CSU UVT sunt tot pe zero.

Nou-promovatele timișorene în Divizia A1 de volei au trasee total diferite în prima parte a sezonului. UVT Agroland încheie grupul fruntaș al primelor 5 echipe grație celor trei victorii obținute în primele patru runde. La polul opus, CSU UVT e codașă în tabela masculină fără niciun punct din șapte încercări.

Fetele s-au întors cu trei puncte de la Cluj-Napoca, după ce a câștigat cu 3-0 (25, 11, 19) duelul nou-promovatelor în Divizia A1 de volei feminin, cu U NTT. Este al treilea succes consecutiv în campionat pentru trupa condusă de Bogdan Paul care a ajuns la 9 puncte în clasament, la egalitate cu campioana Volei Alba Blaj.

Băieții au mai bifat o înfrângere, 0-3, și rămân ultimii în tabelă. Steaua București a închis conturile rapid în fața bănățenilor, 25-13, 25-16, 25-23. Studenții conduși de Sorin Schiesz sunt în continuare pe zero după cele 7 eșecuri pe linie și un setaveraj descurajator: 1-21!

La sfârșitul săptămânii cele două echipe vor evolua în cuplaj, în sala UVT-ului de pe Oituz. Băieții primesc vizita lui Dinamo, iar fetele joacă contra Iașiului.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *