ASU Poli mizează pe atitudine în jocul cu Luceafărul


Foto: Emanuel Titus Iliesi

ASU Poli se intoarce duminică pe Știința. Băieții în ghete primesc vizita unei echipe ce a suprins în ultimele jocuri, reușind trei victorii consecutive deși se află pe loc retrogradabil. Luceafărul Oradea vine la Timișoara cu gândul de a-și continua seria pozitivă, în condițiile în care ar pute ieși din zona roșie a clasamentului.

După deplasarea grea de la Suceava, pentru timișoreni perioada de recuperare a fost una scurtă iar recuperarea fizică până la ora meciului a devenit prioritatea staff-ului alb – violet. O victorie duminică i-ar putea ține aproape pe bănățeni de locul șase. ”Ne așteaptă un joc extrem de dificil. Întâlnim o echipă care e în revenire de formă, având trei victorii în ultimele trei partide, și care dispune de jucători de calitate…. Sper ca băieții să se recupereze până la ora jocului.” declara antrenorul lui ASU Poli.

Bogdan Andone nu se va putea baza pe doi  jucători importanți în angrenajul alb – violet, Radu Motreanu și Deian Sorescu fiind suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. Determinarea poate deveni decisivă în fiecare joc, iar alb – violeții mizează din nou pe spiritul de echipă și influența  de determinare a suporterilor.” E important să avem o atitudine bună, determinare și să câștigăm cele trei puncte în meciul cu Luceafărul.” a adăugat antrenorul polist.

Partida dintre ASU Poli și Luveafărul Oradea a mutată cu o zi față de programarea inițială, băieții în ghete beneficiind de o hotărâre a Comitetului Executiv al FRF, în urma deplasărilor lungi. Astfel bănățenii vor primi vizita Luceafărului duminică, 12 noiembrie, începând cu ora 14.00 pe stadioonul Știința.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *