Dacă e sâmbătă, e volei în sala Universității


Cuplaj voleibalistic sâmbătă după-amiază, în sala Universității pe de strada Oituz. Fetele de la Agroland și băieții de la CSU UVT propun două evenimente interesante.

Voleibalistele de la UVT Agroland Timișoara se mută în sala UVT de pe strada Oituz pentru primul joc oficial. Și nu în orice condiții, ci în cuplaj cu colegii de la CSU UVT. ”Mă bucur că organizăm acest cuplaj, mă bucur că UVT găzduiește cele două echipe pe care le gestionează în acest moment. Sper să fie cât mai multă lume la meciurile de sâmbătă, să fie un regal voleibalistic și, atât cât ne permite calendarul, sper să mai organizăm cuplaje”, declară antrenorul fetelor, Bogdan Paul.

Meciul celor de la Agroland cu Penicilina Iași este programat de la ora 19,30, imediat după partida băieților CSU UV Timișoara – Dinamo, care începe la ora 17. Fetele așteaptă al patrulea succes consecutiv în campionat cu care să rămână în plutonul fruntaș ce conduce Divizia A1.

Formația noastră pornește ca favorită. Căutăm încă o victorie, întâlnim un adversar, teoretic, mai slab cotat decât noi, deci e normal să ne dorim toate punctele. Totuși, să nu uităm că Penicilina a pus probleme serioase echipei din Târgoviște, chiar în deplasare”, a explicat tehnicianul timișorencelor.

Echipa masculină vrea să spargă gheața în acest sezon, prin obținerea primei victorii în fața unei echipe ce nu traversează cea mai fericită formă. ”Vom avea un meci dificil, cu o echipă care are mulți străini în componență. Iar după înfrângerea lor de săptămâna trecută, de acasă, cu CSȘ 2 Baia Mare, cred că vor veni destul de montați la Timișoara.

Noi venim după un meci bun cu Steaua, în care am fost aproape să câștigăm setul 3. Sperăm ca în meciul cu Dinamo să menținem ritmul din acel ultim set și să ne batem pentru fiecare punct în parte. Pot să spun că se simte o creștere în joc față de începutul sezonului”, a concluzionat antrenorul Sorin Schiesz.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *