Din nou în iarba din Ronaț!


Rugbiștii timișoreni se reîntorc acasă, în Ronaț, pentru confruntarea decisivă cu Steaua București. Este ultima șansă a sarazinilor de a rămâne în grafic în Cupa României.

Sătui să joace cu tribunele goale pe Dan Păltinișanu și să nu simtă deloc sprijinul fanilor, campionii au ales să revină pe micuța arenă Gheorghe Rășcanu. Sâmbătă dimineața, sarazinii dispută prima partidă din acest an în Ronaț, iar momentul mutării nu este unul ales întâmplător. Steaua vine la Timișoara din postura de lider al clasamentului și încă un rezultat negativ le-ar anula timișorenilor orice șansă la locurile 1-2 și implicit le-ar îngreuna considerabil drumul către finala Cupei.

Revenim pe Stadionul Gheorghe Rășcanu! Acum, mai mult ca oricând, echipa are nevoie de susținerea noastră pentru o revenire! Haideți cu toții să-i încurajăm, să-i susținem, să le fim aproape”, este îndemnul publicat pe site-ul clubului timișorean.

Meciul fusese anunțat inițial pe Dan Păltinișanu, dar mutarea a fost oficializată astăzi. Jocul SCM Timișoara Saracens – Steaua București are loc sâmbătă, ora 11, și nu este televizat.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *