Fără căpitan cu Potaissa


Handbaliștii timișoreni și-au propus să continue seria jocurilor fără înfrângere și la Turda, acolo unde joacă sâmbătă seara. Trebuie să o facă însă fără căpitanul Cristian Fenici, accidentat.

Prin tradiție, o deplasare la Turda reprezintă una dificilă pentru toate formațiile din Liga Națională pentru că Potaissa pierde foarte greu puncte pe propriul teren. SCM Politehnica se deplasează în inima Ardealului în etapa a 10-a, programată în acest week-end. Din păcate studenții nu vor putea alinia cea mai bună formulă în acest jocdin simplul motiv că Cristian Fenici a fost diagnosticat cu o ruptură musculară şi e indisponibil.

“Vom lupta şi fără Fenici accidentat. În această situaţie, în care suntem, pot spune că Turda e favorită. Dar au mai fost şi alţii favoriţi contra noastră, Dinamo, Constanţa şi Steaua şi am venit cu rezultate bune de la ei. Pentru Turda e un moment foarte bun, dar şi noi am evoluat bine în deplasare.

Nu mă interesează dacă e un meci pentru un anumit loc în clasament, deocamdată trebuie doar să adunăm puncte. Mereu între Turda şi Timişoara au fost meciuri dure, dar cu fair-play şi corectitudine“, a sintetizat situația antrenorul Pero Milosevic.

Partida dintre Potaissa și Politehnica are loc sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 18. Cele două echipe sunt momentan vecine în clasament, despărțite de doar un punct; Turda e pe trei și Timișoara pe patru.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *