Informatica a făcut spectacol cu Dunărea


Informatica Timișoara a făcut scor în compania formației Dunărea Călărași, 7-1, în prima rundă a returului Ligii I de futsal. Tabela a fost închisă cu un gol din poartă în poartă reușit de portarul gaazdelor, Iancu.

Deținătoarea Cupei și a Supercupei a depășit cu lejeritate adversarul din prima rundă a returului. Dunărea Călărași nu a reușit să le pună probleme timișorenilor deși se anunță cea mai echilibrată partidă a rundei. Informatica s-a impus cu 7-1 (2-0) și rămâne a treia în clasament având un meci în minus față de primele clasate.

Golurile Informaticii au fost reușite de Savio (3), Rakic (2), Simic (1) și portarul Iancu (1). Punctul de onoare al călărășenilor a venit din piciorul lui Jovanovic atunci când tabela indica 5-0. Partida a avut destule momente tensionate la fel cum au fost dintre cele două echipe în ultimii ani.

Reamintim că jucătorii Informaticii și-au amânat partida de săptămâna trecută din cauza unei toxiinfecții alimentare ce a afectat întregul vestiar.

Cu 23 de puncte Informatica e pe locul trei, la trei lungimi de Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc. În runda viitoare, timișorenii vor evolua la Reșița.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *