Neprezentare!


Restanța dintre Informatica Timișoara și United Galați rămâne în aer și după al doilea termen programat. De această dată oaspeții nu s-au prezentat la partida fixată la Sânnicolau Mare.

Nici la cea de-a doua programare partida din Liga I de futsal dintre Informatica Timișoara și United Galați nu s-a putut desfășura. Oaspeții nu s-au prezentat la joc și acest caz va fi stabilit de comisiile Federației Române de Fotbal. Oaspeții își anunțaseră de ieri boicotul pentru jocul de la Sânnicolau Mare motivând acest lucru prin faptul că există un caz ce va judecat la FRF pentru primul episod.

Reamintim că meciul din etapa a IX-a a Ligii 1 de futsal a fost anulată după ce lotul Informaticii a fost afectat de un virus cu o zi înaintea programării. Oaspeții au cerut victoria la masa verde pentru că deja efectuaseră deplasarea la Timișoara. Dosarul este și acum pe masa Comisiei de Disciplină, iar cele doua echipe sa afla la egalitate in ceea ce priveste neprezentarile la acest joc: 1-1….

În paralel, departamentul competiții al FRF a reprogramat partida însă gazdele au anunțat ca locație sala din Sânnicolau Mare în condițiile în care sala Constantin Jude este ocupată de un spectacol de circ.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *