Popa, înainte de duelul cu Viitorul: ”Avem nevoie de puncte”


ACS Poli merge sâmbătă pe terenul campioanei României. Cu gândul declarat de a oferi o replică dârză în fața Viitorului, alb – violeții au pregătit intens jocul dorind să demonstreze că se pot bate de la egal la egal cu ultima campioană a ligii I.

”Sper ca băieții să facă un joc bun, ne-am pregătit în această săptămână să facem un joc bun. Avem nevoie de puncte, vrem să demonstrăm că putem face un joc bun cu o echipă care este campioana României” a declarat Ionuț Popa.

Jocul va fi cu atât mai greu cu cât formația lui Hagi este în creștere de formă și tinde din nou la locuri europene după un start ezitant. ”Am văzut jocul lor cu Voluntari și cum a spus și Claudiu Niculescu, Viitorul se pare că are o formă sportivă foarte bună. Mi-a plăcut cum au jucat, se vede că este campioana României, ne așteaptă un joc greu. a mai spus tehnicianul poliștilor.

Cele două formații sunt neînvinse în campionat de mai multe etape. Dacă bănățenii au avut rezultate pozitive în ultimele patru confruntări, Viitorul are o serie de șapte jocuri cu rezultat pozitiv.  În tur cele două formații au remizat la Timișoara, scor 0 – 0. Partida dintre FC Voluntari și ACS Poli se va disputa sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 18.00 pe stadionul din Ovidiu.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *