Prima reușită în deplasare


Baschetbalistele SCM-ului au obținut victoria cu numărul doi din Liga Națională în etapa a VII-a. Timișorencele au depășit la Alba Iulia una dintre fruntașele campionatului cu 78-72.

Penultima clasată după primele șase runde, gruparea timișoreană a spart gheața și în deplasare. Fetele lui Mihai Coldea au învins-o pe CS Universitatea Alba Iulia, una dintre teamurile cu pretenții în actualul sezon, în epilogul etapei a șaptea din competiția feminină.

Gazdele au avu un start mai bun și după 23-22 și 17-10 în primele sferturi părea că va obține o victorie facilă. Partea secundă le-a aparținut oaspetelor care au revenit cu un sfert trei excelent și câștigat cu 21-11. În decisiv tot timișorencele au gestionat mai bine jocul și cu un 25-21 au închis tabela.

Conwright a fost principala marcatoare a oaspetelor cu 26 de puncte și 5 pase decisive, susținută îndeaproape de compatrioata sa Burdgess, autoarea unui double-double cu 17 puncte și 12 recuperări. De asemenea Lloyd (15 puncte) și Dora Ardelean (11 puncte) au încheiat partida pe plus la eficiență.

SCM-ul saltă două poziții în ierarhia Ligii Naționale, la egalitate cu viitoarea adversară, UPM BC Sirius Târgu Mureș. Partida are loc în 2 decembrie, la Timișoara.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *