Saracens a zdrobit-o pe Steaua cu șase eseuri!


Campioana a zdrobit liderul Superligii și al Cupei României la rugby. În primul joc după debarcarea australianului Matt Williams de pe banca tehnică, SCM Timișoara Saracens a făcut scor în compania Stelei București: 41-7.

O altă echipă cu poftă de joc și mult mai puține greșeli; așa a arătat gruparea timișoreană la prima partidă din era post Williams. Una disputată în premieră pentru acest an în Ronaț. Bănățenii au umilit cea mai în vogă formație din întrecerea internă, Steaua București. S-a încheiat 41-7 în jocul ce a contat pentru etapa a patra din Cupa României.

Mădălin Lemnaru, Tevita Manumua (2), Daniel Ianuș, Vlăduț Popa și James Doyle au semnat cele șase eseuri ale bănățenilor în fața unei echipe descumpănite de forța gazdelor. Manumua și-a completat zestrea de puncte cu patru transformări și o penalitate, în timp ce Steaua a reușit singurele puncte de onoare în ultimele minute printr-un eseu și o tranformare a lui Păsălan.

Interimarul Sosene Anesi a avut la dispoziție o parte din rugbiștii reîntorși de la echipa națională: Mureșan, Rupanu, Popa.

Timișoara adună 7 puncte și revine în cursa pentru locurile 1-2 ale Cupei României. În runda de peste o săptămână, bănățenii vor evolua pe terenul lui Dinamo București. Apoi, timișorenii vor mai înfrunta Poli Iași și Unviersitatea Cluj pentru stabilirea semifinalelor.

Saracens: Militaru, Sabău, Pungea – Drenceanu, Stewart – Doyle, Morrison, Ianuș – Rupanu, Rose – Zaharian, Manumua, Iștoc, Lemnaru – Popa. Au mai jucat: Halalilo, Doge, Mariș, Mureșan, Neculau, Hunt, Helu, Sefanaia.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *