Vinerea neagră la Timba!


Nu e deloc liniște la BC Timba Timișoara după startul complet ratat de sezon. Antrenorul Bogdan Murărescu și cel mai experimentat baschetbalist au părăsit corabia ”urșilor” în aceeași zi.

Valurile anunțate după eșecul la scor în derbyul cu BCT s-au transformat într-un veritabil tsunami pentru nou-promovata BC Timba. ”Știu cine e cancerul. Ori pleacă el, ori eu” anunța antrenorul Bogdan Murărescu după acel usturător eșec. Iar vineri Bogdan Popescu a fost debarcat de la echipă, fiind considerat vinovat pentru parcursul modest. ”Relațiile contractuale dintre echipa noastră şi jucătorul Bogdan Popescu au încetat în cursul zilei de azi. Decizia rezilierii înțelegerii dintre cele două părți a fost amiabilă”, s-a mulțumit să anunțe clubul pe pagina de facebook.

Câteva ore mai târziu a venit completarea primei măsuri, demisia antrenorului Bogdan Murărescu. Una complet neașteptată după cei 9 ani petrecuți de tehnician pe banca galben-negrilo. ”Astăzi se încheie o perioadă importantă în istoria echipei noastre. După nouă ani, Bogdan Murărescu a decis să renunțe la funcția de antrenor al BC Timba Timișoara, iar noi, cei care facem parte din familia Timba, îi mulțumim pentru toate bucuriile și emoțiile pe care le-am trăit împreună.

Au fost nouă ani frumoși, dar relația dintre Timba și Bogdan Murărescu nu se oprește aici, pentru că Bogdan va rămâne alături de noi într-o funcție administrativă. Interimatul echipei va fi asigurat de Dan Ionescu”, se arată într-un alt comunicat.

Despărțirile vin cu doar 48 de ore înaintea partidei pe care Timba o susține contra lui Dinamo București. Meciul are loc duminică, ora 18,30, în sala Constantin Jude.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *