Vor puncte la Ploiești: ”Dorim să reînnodăm șirul rezultatelor pozitive”


ACS Poli speră să reînnoade șirul jocurilor pozitive. După  șase jocuri fără victorie, succesul cu Astra a readus entuziasmul în rândul alb – violeților care merg cu gând de victorie în următoarea deplasare. Forma lui Ionuț Popa va întâlni luni lanterna roșie a ligii I, Juventus București într-un joc contând pentru etapa a XVII-a.

Antrenorul bănățenilor confirmă refacerea moralului în vestiarul echipei sale și nu concepe decât un rezultat pozitiv din deplasarea de la Ploiești.  ”Este normal să ne punem speranțe în acest joc. Dorim să reînnodăm șirul rezultatelor pozitive. Am încredere că elevii mei vor face tot posibilul în acest sens. Chiar dacă avem 4-5 absenți mai departe, cei care intră au obligația de a lupta. ” a declarat Ionuț Popa.

Ionuț Popa nu se va putea baza pentru jocul de luni pe Soljic și Crețu, suspendați, iar Șeroni și Drăghici sunt încă în perioada de recuperare. Există și vești bune pentru timișoreni. Artean va reveni în primul unsprezece după suspendare iar Străuț va face și el deplasarea.

Partida Juventus București – ACS Poli Timișoara se dispută luni, de la ora 20.45, la Ploiești.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *