ACS Poli, eliminată din Cupă de FCSB


ACS Poli nu a reușit să-și ia revanșa în fața FCSB-ului. Alb – violeții și-au dezamăgit fanii veniți în număr considerabil la stadion, chiar și pe o vreme deloc prielnică, pierzând la scor de neprezentare un joc în care puteau pune mai multe probleme dacă greșelile din defensivă și indeciziile din atac nu ar fi survenit din nou.

Partida din optimile Cupei României a început sub semnul pragmatismului. Ocaziile de poarta și-au făcut greu apariția, dar controversele au apărut încă din minutul 11. Soljic l-a faultat evident în careu pe Golofca, dar Ovidiu Haţegan nu a a cordat lovitură de la 11 metri pentru formaţia lui Nicolae Dică.

Timișoara a avut prima oportunitate de deschide scorul, dar Nedelcu a intervenit providențial în fața lui Drăghici.  Minutul 29 a adus o nouă fază ce a încins spiritele pe teren. După accidentarea lui Cânu bănățenii au trimis mingea în afara terenului, dar la reluare Nedelcu a trimis direct spre poartă, forțând pe Straton să se întindă sub bară. Totuși , roș alb – albaștrii au înapoiat mingea după reluarea jocului din corner. Aveau să mai treacă doar trei minute, si Gnohere deschide scorul dintr-o lovitură de pedeapsă obținută tot de el stabilind și scorul primei părți.

La reluare, timișorenii l-au pierdut și pe Melinte , care s-a resimțit după accidentarea din finalul primei reprize. În minutul 49 ACS Poli a irosit o nouă șansă de a puncta. Alex Munteanu a scăpat singur cu Andrei Vlad, dar s-a încurcat în propriul dribling spre exasperarea lui Ionuț Popa. La doar șapte minute distanță Golofca profită de o eroare inexplicabilă a lui Soljic.

În minutul 87 Timișoara putea reintra însă Bîrnoi nu a reuşit să trimită în poartă câțiva metri, după ce Vlad a respins în fața un șut – centrare în forță trimis de Ciucur. Iar steliștii avea să închidă tabela în prelungiri, Benzar consfințiind calificarea bucureștenilor în sferturile de finală ale Cupei României.

ACS Poli: Straton, Melinte (min 48 Curjuric), Cânu (min 29 Bocșan), Ciucur, Artean, Vașvari, Munteanu (min 73 Doman), Soljic, Bîrnoi, Drăghici

FCSB: Vlad, Pleașcă, Larie, Jorge, Mihai, Achim, Nedelcu, Golofca (min 85 Stoica), Benzar, De Amorim (min F. Coman), Gnohere (min 68 Man)

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *