ACS Poli o ține pe Dinamo în afara play-off-ului peste iarnă


Foto: EMANUEL TITUS ILIESI / MEDIAFAX FOTO

ACS Poli și Dinamo București au remizat în ultima etapă a anului după un joc care a nemulțumit antrenorii ambelor formații. Victoria a fost țintită de ambele părți, fiind atât de necesară pentru o iarnă liniștită, dar 90 de minute fără gol au făcut ca Timișoara să rămână lipită de echipele din plutonul de mijloc al play-out-ului iar câinii roșii vor ierna în a doua parte a clasamentului, dar la egalitate de puncte cu Viitorul, ocupanta locului șase.

Motivați de îndemnul antrenorului în fața ”celui mai important meci al sezonului” și de o asistență numeroasă, alb – violeții au început în atac jocul, iar Doman a solicitat o lovitură de pedeapsă după numai șase minute după intervenția mai energică a lui Dudea. La faza imediat următoare Artean încearcă să-l surprindă pe Penedo dar trage mult peste poartă. Fundașul timișorean își mai reglează tirul după câteva minute, dar trimite în plasa laterală din situație favorabilă. Dinamo răspunde prin Rivaldinho, care nu prinde cadrul porții după o cursă umăr la umăr cu Șeroni. În minutul 21 vine rândul fundașului polist să fie la finalizare, Șeroni trimițând mingea puțin pe lângă bara dreaptă de la marginea careului.

Partea secundă începe din nou cu Doman în prim plan, dar șutul trimis în forță nu aduce deschiderea scorului. După doar un minut Dinamo irosește o situație clară de gol,  Rivaldinho trimițând pe lângă cadrul porții din situație de unu la unu cu Straton. Ratarea la iritat pe Miriuță care l-a și înlocuit pe brazilian cu Bokila.

Finalul jocului a fost lipsit de ocazii de poartă, dar a adus eliminarea lui Salomao pentru cumul de cartonașe galbene. Se încheie 0 – 0, iar ACS Poli încheie anul abia pe locul nouă, după un start promițător de campionat. Urmează pauza competițională și necesarele transferuri pentru poliștii să nu trăiască cu emoții partea a doua a campionatului.

ACS Poli: Straton – Străuţ, Melinte, Şeroni, Ciucur – Artean, Vaşvari – Al. Munteanu, Doman (min 73 Haruț), Bîrnoi (min 82 Croitoru) – Drăghici (min 85 Abraw)

Dinamo : Penedo – Dudea, Maric, Katsikas, M. Oliva – Mahlangu, Nascimento (min 23 Corbu) – Hanca, Rivaldinho(min 57 Bokila) Salomao – Nemec (min 78 Moldoveanu)

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *