Calificare la pas în sferturile de finală


Politehnica Timișoara a avut cea mai ușoară misiune din acest sezon în turul inaugural al Cupei României. Violeții au eliminat-o pe codașa CSU Suceava cu 39-30 (21-14) și sunt la două victorii distanță de calificarea în finala competiției.

Fără Fenici și alți patru oameni de bază, Poli s-a calificat cu lejeritate în sferturile de finală ale competiții eliminatorii. Studenții au avut în față un adversar venit la Timișoara să sacrifice Cupa cu gândul la viitoarele dueluri din campionat. ”Am decis să dăm șansa celor care au jucat mai puțin pentru că ne așteaptă două meciuri importante acasă și vrem să scoatem din aceste jocuri ceva. Am venit cu trenul în dimineața meciului și plecăm la fel, imediat după joc”, aveau să recunoască oficialii grupării sucevene.

Fără să se forțeze, Poli a câștigat cu 39-30 (21-14) cu extrema Denis Neamțu și pivotul Leonard Ștefan în postura de golgheteri, fiecare cu câte șase goluri. Le-au urmat  Hrimiuc 4 goluri, Păiuș 4 goluri, Lasica 4 goluri, Krsto Milosevic 3 goluri, Vuk Milosevic 3 goluri, Santeiu 3 goluri, Cîmpan 2 goluri, Uruianu 2 goluri, Șania 2 goluri.

M-a mulțumit atitudinea băieților. Cei care au intrat au jucat bine, în special Neamțu. Am menajat patru jucători pentru că ne-am gândit la meciul mai important ce urmează, cel cu Călărași, în această lună aglomerată”, a concluzionat antrenorul Pero Milosevic.

Violeții rămân la Timișoara pentru următorul joc oficial, cel în compania Dunării Călărași, de duminică.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *