Dumbrăvițencele vor înfrunta o chinezoaică de 54 de ani!


Fetele de la ACS Dumbrăvița nu vor avea o vacanță de iarnă prea lungă pentru că în luna ianuarie cu o fostă campioană mondială ajunsă acum la 54 de ani! Ni Xia Lian este liderul echipei spaniole Girbau Vic TT, adversara din turul 4 al Cupei ETTU.

Campioane ale României pentru a patra oară la rând, sportivele de la ACS Dumbrăvița încheie un an 2017 foarte bun în care și-au îndeplinit toate obiectivele: câștigarea un nou titlu și calificarea în turul patru al Cupei României. Dar au și schimbat componența echipei, liderul Adina Diaconu a fost înlocuită cu sârboaica Izabela Lupulesku.

Ultima performanță a venit în condiții speciale, rusoaicele de la TTC Kazan nu s-au prezentat la manșa retur și timișencele s-au calificat la masa verde. Turul 4 sau optimile de finală se vor disputa în luna ianuarie, ceea ce înseamnă că vacanța de iarnă va fi una scurtă.

Am avut un an 2017 foarte bun deși am pierdut o jucătoare importantă. Însă și fără ea am reușit să repetăm rezultatele bune, locul unu în prima etapă a Superligii și să ne calificăm în turul 4 al Cupei ETTU. Ne așteaptă o misiune foarte dificilă cu echipa din Spania, dar suntem încrezătoare”, a declarat Mihaela Dospina.

Fetele conduse de Nicoleta Huszar vor avea parte de un duel foarte tare în turul 4 unde vor înfrunta echipa spaniolă Girbau Vic TT. Ibericele au în componență trei sportive din China. Una dintre acestea este fosta campioană mondială Ni Xia Lian, ajunsă acum la 54 de ani!

Partida tur e programată în 14 ianuarie, la Dumbrăvița, returul având loc în 26 ianuarie în orașelul Vic aflat la 70 de kilometri de Barcelona.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *