Favoriți în startul Cupei României


Handbaliștii timișoreni pornesc pe drumul cel mai scurt către câștigarea unui trofeu sau accederea în cupele europene. Miercuri, ora 14, se dispută turul I al Cupei României la handbal masculin, violeții fiind mari favoriți în disputa cu CSU Suceava.

Studenții au uitat de victoria cu Minaur Baia Mare din week-end și sunt gata pentru o nouă partidă oficială. Miercuri încep bătălia pentru Cupa României, competiție ce oferă un drum mai scurt către un trofeu și calificarea în cupele europene. Primul adversar nu ar trebui să le ridice probleme deosebite violeților; CSU Suceava a pierdut la scor (34-24) partida din campionat jucată recent în sala Constantin Jude.

Cu o evoluție fără greșeli, SCM Politehnica Timișoara se poate gândi deja la sferturile de finală programate la jumătatea acestei luni. Următorul pas îl reprezintă calificarea în Final Four din 2018.

Înaintea partidei de miercuri, băieții lui Pero Milosevic și-au oferit câteva minute de relaxare într-un antrenament comun cu juniorii clubului. Foarte tinerii jucători s-au antrenat fiecare pe postul lui cu jucătorul echivalent din echipa mare. La final, seniorii le-au oferit cadouri și câte un tricou semnat, în ajun de Moș Nicolae.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *