În grafic la final de tur


Handbaliștii timișoreni încheie turul în forță, cu trei victorii la rând. Ultima s-a conturat sâmbătă după-amiaza, 26-19 în fața lui Minaur Baia Mare.

Politehnica Timișoara a urcat provizoriu pe ultima treaptă a podiumului Ligii Naționale și așteaptă jocul rezultatelor pentru a afla dacă va ierna pe poziția a treia. Handbaliștii pregătiți de Pero Milosevic au trecut de Minaur Baia Mare în runda ce încheie turul de campionat, scor 26-19, mult mai lejer de erau așteptările.

Violeții au avut o evoluție cu suișuri și coborâșuri; conduceau cu 11-7 la pauză, s-au văzut egalați în prima parte a reprizei secunde 14-14, pentru ca ulterior să se ducă la diferența maximă 24-16.

SCM Politehnica: Krsto Milosevic 6 goluri, Marjanovic 6 goluri, Cîmpan 3 goluri, Orbovic 3 goluri, Lasica 2 goluri, Vuk Milosevic 2 goluri, Ștefan 1 gol, Hrimiuc 1 gol, Șania 1 gol, Fenici 1 gol.

Cu acest al optulea succes din tur, Poli a adunat 26 de puncte și staționează momentan pe locul 3. În luna decembrie sunt programate două etape din retur: în 10 decembrie cu Dunărea Călărași și în 13 decembrie la HC Vaslui. Până atunci însă Poli vrea să facă pasul către faza superioară a Cupei României. Miercuri joacă cu CSM Suceava în optimile de finală.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *