Încurajați de FRR în Continental Shield


Mesaj surprinzător de susținere pentru rugbiștii timișoreni venit din fruntea FRR-ului. Cu doar două zile înaintea ultimei partide oficiale din 2017, SCM Timișoara Saracens primește aprecieri.

Inițiativa clubului din Ronaț de a primi încurajările suporterilor înaintea deplasării din Georgia a generat un mesaj surprinzător. Și nu unul de la oricine, ci de la președintele rugbyului românesc. Alin Petrache le-a trimis campionilor un mesaj de felicitare și încurajare.

Fie că îi pregătiți pe Stejari, fie că le asigurați cele mai bune condiții pentru această pregătire, fie că îi descoperiți și formați să devină Stejari adevărați sau că le sunteți alături în reconversia profesională, sunteți practic ceea ce are rugby-ul mai bun, sunteți esența lui și ceea ce îl va face să meargă mereu mai departe”, sună mesajul transmis de Alin Petrache către gruparea campioană.

Saracens își încheie sâmbătă evoluția din acest an cu o deplasare foarte dificilă în Georgia. De la ora României 13, timișorenii vor înfrunta pe RC Batumi într-un meci decisiv pentru play-off Continental Shield. Timișorenii sunt ca și calificați în faza următoare, cea eliminatorie, rămâne de văzut de pe loc vor intra în play-off și automat ce adversar vor înfrunta.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *