Puterea lui Poli: 108 copii din Banat vor avea un Crăciun mai fericit!


Foto: Emanuel Titus Iliesi

Suporterii poliști au oferit o nouă mostră a ceea ce înseamnă puterea sportului într-o societate. Valorile promovate în sport nu rămân doar în perimetrul stadioanelor sau a sălilor de sport, ci se extind până la cei mai mici membrii ai unei comunități.

Pentru al optulea an la rând suporterii alb – violeți au decis să ajute pe cei mai nevoiași din satele Banatului, uneori uitate de noi ceilalți. De ce au făcut și continuă în fiecare an să facă un Crăciun fericit pentru zeci de copii când ar putea sta deoparte la căldura propriei case? Pentru că … Poli! Da, Poli! E mai mult decât o echipă de fotbal și asta au înțeles mulți dintre timișoreni, dar au uitat la un momentdat și pentru că e mai ușor să nu te implici, dar și din cauza scandalurilor din epoca modernă.

108 copii din Pietroasa, Fărășești, Crivina de Sus, Poieni, Margina, Zorani, Breazova și Sintești au fost vizitați în aceste zile de Moș Crăciun cel polist ajutat de druckeri. Copilașii au primit jucării dar și materiale promoționale cu Politehnica,  în timp ce părinții lor au primit inclusiv alimente pentru a pregăti o masă completă de Crăciun.

În acest an acțiunii lor li s-au alăturat mai multe cluburi sportive din Timișoara, precum formațiile de volei feminin Politehnica și UVT Agroland, echipa de handbal masculin SCM Politehnica și cea de baschet masculin BC Timișoara.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *