Saracens o depășește pe Dinamo


SCM Timișoara Saracens a bifat al doilea succes din Cupa României și se apropie de pozițiile fruntașe. Deținătoarea trofeului s-a impus sâmbătă pe terenul lui Dinamo București cu 24-17.

Competiția internă s-a încheiat pentru rugbiștii timișoreni odată cu jocul din etapa a cincea a Cupei României. SCM Timișoara Saracens a câștigat confruntarea din capitală, contra lui Dinamo, la o diferență de un eseu transformat: 24-17. Este al doilea succes pentru bănățeni în actuala ediție care îi apropie de obiectiv – locul 2.

Căpitanul Marian Drenceanu a deschis seria eseurilor pentru oaspeți, urmat de încercarea semnată de Vlăduț Popa. De fiecare dată Tevita Manumua a fost exact și a bifat două transformări. Dinamo a reușit un eseu, o penalitate și o transformare în prima repriză, una încheiată cu Timișoara în avantaj: 14-10.

În partea a doua gazdele au trecut în avantaj printr-un eseu transformat, iar Manumua a adus trei puncte dintr-o penalizare. Cu 12 minute înainte de fluierul final, Vasile Rus a culcat balonul în terenul de țintă advers și Manumua a transformat cu precizie pentru ceea ce a avea să fie scorul final 24-17.

Saracens: Mariș, Sabău, Pungea – Stewart, Drenceanu – Ianuș, Rus, Morrison – Rupanu, Hunt – Zaharia, Sefanaia, Manumua, Lemnaru – Popa. Au mai jucat: Popârlan, Halalilo, Doge, Simionescu, Taupaki, Zaharia, Neculau.

Timișoara ajunge la 11 puncte și rămâne a patra în clasament, însă ecartul față de locurile 1-2 s-a micșorat. Ultimele partide ale bănățenilor din Cupă se vor desfășura în luna martie.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *