Se știu sferturile Cupei României


SCM Timișoara a evitat numele grele în tragerea la sorți a partidelor din Cupa României la baschet feminin. Fetele conduse de Mihai Coldea vor înfrunta Brașovul în prima partidă de la Final 8.

Viitoarea adversară a timișorencelor va fi și oponenta din sferturile de finală ale Cupei României. În week-end, SCM-ul merge la Brașov pentru duelul cu CSBT Olimpia, cele două echipe urmând a se reîntâlni și 23 februarie în Final 8.

Federația Română de Baschet a stabilit astăzi programul jocurilor din sferturile de finală, meciuri ce vor deschide turneul Final 8 din 23-25 februarie. Fetele conduse de Mihai Coldea au avut parte de o tragere la sorți favorabilă, evitând echipele cu greutate ca Sepsi Sfântu Gheorghe, Universitatea Cluj-Napoca sau CSM Satu Mare. Ele au fost trimise de sorți în sfertul 4 alături de CSBT Olimpia Brașov, finalista ultimei ediții a Cupei României.

În eventualitatea calificării în semifinale va urma un meci de foc contra învingătoarei dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj-Napoca. Pe cealaltă parte a tabloului au fost stabilite meciurile: ICIM Arad – ACSB Teleorman și CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia.

Locația Final 8 va fi stabilită ulterior de FRB.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *