ACS Poli dă startul pregătirilor: Reunire urmată de cantonament montan


ACS Poli începe devreme pregătirea în noul an. Alb – violeții sunt fruntași la reluarea pregătirilor fiind printre cei mai harnici din liga I, alături de Juventus București și Sepsi Sfântul Gheorghe.

Trupa lui Ionuț Popa se reunește joi, 4 ianuarie. În prima parte a zilei jucătorii vor efectua vizita medicală, iar de la ora 15.00 vor reveni la baza Dan Păltinișanu pentru primul antrenament. Ionuț Popa va continua întreaga săptămână cu antrenamente, iar de luni alb – violeții vor pleca într-un stagiu montan de pregătire în Poiana Brașov. Jucătorii lui ACS Poli vor fi supuși acumulărilor fizice timp de zece zile, urmând ca pe 18 ianuarie să revină la Timișoara.

La revenirea din cantonamentul din Poiana Brașov, poliștii vor disputa o  suită de jocuri de verificare cu formații din liga a II-a și a III-a din România, dar au în vedere și jocuri cu formații din prima ligă a vecinilor din Serbia și Ungaria.

Liga I se reia la începutul lunii februarie, atunci când ACS Poli va întâlni formația din Sfântul Gheorghe în deplasare.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *