Campioană mondială la 54 de ani stă în calea Dumbrăviței în Cupa ETTU


O fostă campioană mondială și europeană în tenis de masă vine la Dumbrăvița în acest week-end pentru partida din turul 4 al Cupei ETTU. Chinezoaica de 54 de ani Ni Xia Lian este om de bază pentru Girbau-Vic TT, adversara campioanei României.

ACS Dumbrăvița nu are o misiune facilă în turul 4 al Cupei ETTU la tenis de masă. Teamul catalan Girbau-Vic TT vine la Polivalentă de lângă Pădurea Verde cu tot ce are mai bun, adică cu trei jucătoare asiatice inclusiv o fostă campioană mondială și europeană de senioare. Chinezoaica Ni Xia Lian era în anii 80-90 una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, perioadă în care și-a trecut în palmares titluri mondiale cu China și europene cu Luxemburg. Acum are 54 de ani și este om de bază pentru Girbau-Vic TT atât în întrecerea internă, cât și în cupele europene.

Campioana României se aliniează cu o echipă tânără alcătuită din junioarele Izabela Lupulesku și Andreea Balint, respectiv gemenele Andreea Dospina Zanfir și Mihaela Dospina.

Turul patru al Cupei ETTU se dispută în dublă manșă, turul are loc duminică, ora 11, la Dumbrăvița, returul o săptămână mai târziu lângă Barcelona.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *