Decisivul e la Cluj!


Al treilea meci direct dintre Timișoara și Batumi este și cel mai important. Decisivul se joacă sâmbătă pe Cluj Arena și miza o reprezintă calificarea în finala preliminariilor.

Reprezentantele României și Georgiei și-au împărțit victoriile în primele două întâlniri din Continental Shield; meciul cu numărul trei se joacă sâmbătă, în inima Ardealului, pe Cluj Arena. Este partida decisivă pentru calificarea în finala competiției preliminare, iar Saracens pornește cu un ușor avantaj în acest meci. Avantaj dat de victoria de sâmbătă, din Georgia, 11-6 în fața lui RC Batumi.

Suntem siguri că vor veni cu tot ce au ei mai bun și ne așteaptă un meci greu. Ne-am pregătit bine în aceste zile și nu avem scuze să nu fim bine pregătiți fizic și mental pentru acest joc. Trebuie să fim la înălțime, mai ales pachetul de înaintare”, crede antrenorul timișorenilor, Sosene Anesi.

Campioana României își permite luxul de a pierde jocul retur la o diferență de maxim 4 puncte. În același timp, roș-negrii vor sta cu ochii și pe cea de-a doua semifinală Calvisano (Italia) și Heidelberger (Germania) pentru a-și cunoaște adversara din finala competiției.

Intrarea spectatorilor va fi liberă pentru jocul programat pentru ora 14, pe Cluj Arena. Partida va fi de asemenea transmisă de canalul național TVR HD.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *