Easy Money: Există bani făcuți ușor la pariuri sportive?


Cine a auzit de strategia Easy Money, probabil s-a gândit că va da lovitura și va face avere aplicând-o, însă realitatea diferă foarte mult de așteptările noastre inițiale. Acest lucru se datorează în mare parte factorului emoțional pe care pariorul, din păcate, de cele mai multe ori îl gestionează prost.

Dacă nu știi despre ce e vorba, află că Easy Money este probabil cea mai simplă strategie de pariuri inventată vreodată. La origine, presupune jucarea unor pariuri cu șanse foarte mari de câștig (cel puțin 90%), plecând de la o miză inițială relativ mică și având ca scop atingerea unui profit prestabilit prin intermediul rostogolirii mizei – adică după câștigarea unui pariu, miza inițială plus câștigul se reinvestesc în următorul pariu, și tot așa.

Vom folosi un scenariu comun pentru a exemplifica mai bine strategia Easy Money: Să spunem că avem suma de pornire de 100 RON și dorim să atingem o cotă totală de 20, sau altfel spus o bancă de 2.000 RON, jucând pe pariuri cu o cotă medie de 1.10. După primele 5 pariuri câștigate vom avea 161 RON, iar după încă alte 5 pariuri vom avea 259 RON. După primele 20 de pariuri câștigătoare vom avea 672 RON. După 30 de pariuri câștigătoare consecutive atingem 1744 RON, iar după încă două pariuri atingem suma de 2110 RON. Practic, avem nevoie de aproximativ 32 de pariuri pe cote de 1.10 pentru a genera profitul scontat. Dacă stăm să ne gândim, este vorba despre un pariu pe zi, timp de o lună de zile… Ce poate fi așa greu?

Ei bine, problema apare atunci când jucătorul avansează în seria de câștiguri. Dacă la început, să parieze 100 RON nu este o problemă, după ce banca se triplează lucrurile încep să se simtă ușor diferit. Apoi, când vine vorba de a paria 600 RON sau 1000 RON, presiunea începe să-și facă simțită prezența și să afecteze psihicul jucătorului. În principal, există două pericole emoționale. Primul, este sentimentul de invincibilitate, care apare după ce pariorul câștigă destul pariuri consecutive și simte că are lumea la picioarele sale, începând să analizeze meciurile cu ceva mai multă superficialitate. Al doilea scenariu este exact opusul, și anume teama de a pierde toată suma la care s-a ajuns, fapt ce îl determină pe cel în cauză să evite foarte multe pariuri bune, pentru că începe să se îndoiască de aproape orice pronostic.

Dacă vrei să joci această strategie trebuie să conștientizezi faptul că dacă biletul zilei câștigător de câteva ori pe lună poate fi suficient pentru a-ți genera un mic profit, la Easy Money ai nevoie de o serie relativ lungă de succesuri pentru a face ceva. Orice pas greșit înseamnă timp și bani pierduți.

Strategia Easy Money se poate juca exclusiv la casele de pariuri sportive online, din cauza taxelor și a cotelor mai bune care pot fi găsite atunci când pariorul se înregistrează la mai multe agenții de top.

La casa de pariuri Netbet vei găsi întotdeauna meciuri aflate în desfășurare pe care poți paria live. În același timp, vei avea ocazia să urmărești numeroase partide în format live video și să închizi pariurile înainte de termen, parțial sau total, dacă îți dorești să faci acest lucru.

Operatorul Sportingbet îți oferă șansă să revendici zilnic o ofertă și să îți recuperezi o parte din pierderi la sfârșitul fiecărei săptămâni în care nu au reușit să fii pe plus. Navigația optimă și rapiditatea jucării pronosticurilor vizate îți este asigurată de interfața modernă și bine optimizată.

Gigantul din industria de Betting Exchange Betfair, reprezintă pentru mulți o soluție viabilă atunci când vor să vândă sau să cumpere cote avantajoase. Totodată, aici se pot juca anumite tipuri de pariuri inedite, prin prisma vânzării unor pariuri pe Scor Exact și așa mai departe.

Agenția de pariuri sportive online Betano îți propune zilnic cote uriașe, la care operatorul își oprește aproximativ 0% comision. În plus, poți juca bilete asigurate care îți vor rambursa miza în cazul pierderilor la limită și poți plasa pariuri prin comandă vocală de pe aplicațiile de mobil și tabletă.

Nu degeaba este Unibet cel mai premiat operator al ultimului deceniu, ci pentru că industria îi recunoaște progresul și numeroasele inovații implementate. La acest operator găsești o funcție inedită la pariuri live, Action Betting, cu piețe ultra rapide ce sunt remunerate instant și o multitudine de pariuri de tip Handicap Asiatic.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *