Goluri pentru victoria României la Trofeul Carpați


Naționala României a câștigat Trofeul Carpați la handbal masculin; la acest succes și-a adus contribuția și polistul Cristian Fenici cu un gol marcat în victoria cu  Portugalia: 26-23.

Tricolorii au trecut cu succes peste ultimele teste înaintea preliminariilor Campionatului Mondial 2019. Naționala condusă de spaniolul Xavi Pascual a cucerit Trofeul Carpați la handbal masculin cu două succese obținute în compania Bahrainului și Portugaliei. Partidele desfășurate la Călărași de vineri până duminică au fost ultimele pentru România înaintea partidelor cu Italia, Ucraina și Insulele Feroe din calificărilor la CM-2019.

România a învins cu 29-20 naționala Bahrainului în primul joc al turneului și 26-23 în finala cu Portugalia. Căpitanul Politehnicii Timișoara, Cristian Fenici, s-a numărat printre oamenii folosiți în acest turneu. Coordonatorul de joc a marcat un gol în jocul cu lusitanii și unul contra Bahrainului; liderii punctelor fiind doi foști handbaliști ai lui Poli: Alex Şimicu și Demis Grigoraş, fiecare cu câte 8 goluri.

Primul tur al preliminariilor Campionatului Mondial din 2019 se va desfăşura în perioada 11-13 ianuarie, la Bolzano (Italia). În grupa a treia, România va debuta contra Italiei, pe 11 ianuarie. Pe 12 ianuarie se vor juca partidele România – Feroe şi Italia – Ucraina. Ultimele partide vor avea loc pe 13 ianuarie, România – Ucraina şi Italia – Feroe. Doar câştigătoarele celor şase grupe preliminare vor juca în iunie 2018 în play-off-ul pentru turneul final din Germania şi Danemarca.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *