Nouă convocați în națională


Campioana are cei mai mulți oameni convocați pentru partida României cu Germania. Nouă rugbiști de la SCM Timișoara Saracens vor fi la reunirea din 4 ianuarie.

Vacanță de iarnă mult mai scurtă pentru o parte din rugbiștii timișoreni. După calificarea în finala Continental Shield, internaționalii echipei vor reveni din nou în acțiune sub tricoul naționalei. În 10 februarie se deschide sezonul partidelor oficiale în Cupa Europei, Stejarii întâlnind Germania pe Cluj Arena. Urmează apoi o deplasare în Spania (18 februarie), un duel acasă cu Rusia (3 martie), unul cu Belgia (10 martie) și deplasarea în Georgia (18 martie).

Pentru aceste jocuri care constituie criteriu de calificare la Cupa Mondială din 2019, selecționerul Lynn Howells a convocat un lot de 30 de rugbiști; Timișoara Saracens are cei mai mulți reprezentanți pe acestă listă. Cei nouă jucători ai campioanei chemați pentru prima acțiune sunt: Ionel Badiu, Andrei Rădoi, Marian Căpățână, Valentin Popârlan, Jack Umaga, Tangimana Fonovai, Stephen Shennan, Cătălin Fercu și Marius Simionescu.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *