Studenții cedează în minim de seturi


Doar câteva zile au avut timp voleibaliștii timișoreni să savureze prima victorie a sezonului. Joi seara, au suferit un nou eșec sever cu 0-3 pe teren propriu.

CSU Vest se întoarcea în sala de pe Oituz cu o altă încredere după ce reușise să spargă gheața în etapa precedentă cu un succes puțin scontat la Baia Mare. Numai că etapa intermediară de joi a readus-o rapid cu picioarele pe pământ, cu un nou eșec. Unirea Dej s-a dovedit o nucă prea tare pentru studenții timișoreni și a plecat din sala Universității cu toate punctele.

Gazdele au cedat fără niciun set câștigat, așadar 0-3 (18-25, 20-25, 16-25). Traian Gemănariu a fost principalul realizator al bănățenilor și în acest joc cu 13 puncte reușite. ”Nu neapărat din cauza arbitrajului am pierdut. Nu ne-a mers preluarea, asta e clar! A fost unul dintre punctele noastre slabe, deși am început bine în primul set. Doar că apoi au început să ne domine cu serviciul, iar apoi ne-am «aprins» și noi puțin. Din păcate, așa a rămas până la capăt. Până la 18-18, în primul set, ne-am mișcat foarte bine, am mers cap la cap cu ei, dar apoi au început să ne agațe cu blocajul. Arbitrajul nu are rost să îl comentăm, pentru că nu am fost dezavantajați în asemenea măsură încât să pierdem din cauza lui”, a concluzionat antrenorul-jucător Sorin Schiesz.

Cu 3 puncte adunate în primele 16 runde, CSU Vest rămâne lanterna roșie din Divizia A1. Peste două zile bănățenii conduși de Sorin Schiesz vor evolua la Ploiești, contra ocupantei locului trei din clasament.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *