Studenții s-au reapucat de muncă


S-a sunat adunarea și pentru handbaliștii timișoreni în a patra zi din 2018. Trei absențe motivate la primele antrenamente ale Politehnicii.

Viceliderul Ligii Zimbrilor a reînceput pregătirea după scurta vacanță de iarnă. Joi dimineața s-a dat startul ședințelor de pregătire pentru handbaliștii Politehnicii. Antrenorul Pero Milosevir a condus primul antrenament din 2008, unul neașteptat de intens pentru un început de an.

Sunt trei absenţe motivate de convocările la loturile naţionale. Ne pregătim fără Cristian Fenici convocat la reprezentativa României, Marko Lasica la cea a Muntenegrului şi portarul Zlatko Daskaloski la cea a Macedoniei. Ceilalţi jucători s-au prezentat în condiţii fizice bune, după 13 zile de pauză, în care au avut însă un program individual de menţinere a tonusului” a declarat, la reunire, antrenorul Pero Milosevic.

Pregătirea se va axa în principal pe două direcții: antrenamente pe plan local și jocuri amicale. Se caută un adversar pentru o dublă în 12 şi 13 ianuarie; sunt deja bătute amicalele cu Dinamo Pancevo și Steaua Roșie Belgrad din 19 şi 20 ianuarie, respectiv o dublă cu Știința Bacău în 26-27 ianuarie.

Campionatul se va relua în 1 februarie, când Poli primește vizita celor de la Dobrogea Sud Constanța.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *