Atât de aproape de finală!


Cupă României rămâne încă un vis pentru BC SCM Timișoara cel puțin pentru încă un sezon. ”Leii” s-au oprit luni seara, în semifinale după un eșec la mustață în fața lui U Transilvania Cluj, scor 75-77.

Un coș a despărțit-o pe formația timișoreană de o calificare în finala Cupei României. Aruncarea de la distanță a lui Jeremic a lovit inelul în ultimele secvențe ale semifinalei de la Sfântu Gheorghe și sirena a salvat victoria Clujului cu 77-75.

Semifinala a stat sub semnul echilibrului, (15-14, 21-22, 21-20, 18-21) și a fost influențată și de eliminările pivoților Ionuț Drăgușin și Adrian Diaz din ultimele minute.

Îmi pare rău că am părăsit Cupa României chiar înaintea finalei. Am făcut un joc de calitate și cred că meritam să fim în ultimul act. Mulțumesc staff-urilor medical și tehnic pentru ceea ce au făcut la acest turneu. Am trecut peste multe greutăți, atât de ordin fizic, cât și organizatoric și am luptat de la egal la egal cu adversari puternici”, a subliniat antrenoru Tudor Costescu cu referire la meciul-maraton din sferturile de finală de duminică.

BCT: Diaz 16 puncte, 8 recuperări, Jeremic 15 puncte, 3 pase decisive, Komatina 14 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, Popa Calotă 11 puncte, 4 recuperări, Drăgușin 9 puncte, 4 recuperări, Mijajlovic 2 puncte, 3 pase decisive, Burgess 6 puncte, Păun 2 puncte, T. Gheorghe 2 pase decisive, Tohătan.

Finala Cupei României e programată marți seara între finalistele ultimului campionat, U Transilvania Cluj și CSM Oradea.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *