Debut cu stângul: Sepsi – ACS Poli 1 – 0


ACS Poli a debutat cu un eșec în noul an. Bănățenii au suferit o înfrângere îngrijorătore în fața penultimei clasate din liga I. La Ploiești, Sepsi s-a impus cu 1 – 0 cu un gol venit în minutul 87, după o execuție dificilă a veteranului Attila Hadnagy.

ACS Poli a început jocul cu doi debutanți. Khubutia a fost plasat în centrul defensivei, iar Enescu a fost împins la construcție. De partea cealaltă, Sepsi s-a prezentat într-o formulă aproape nouă complet, doar doi dintre jucători fiind din vechea gardă. Însă omogenitatea nu i-a ajutat pe alb – violeți, care au făcut pasul înapoi încă din startul jocului, cu o formulă defensivă.

Prima ocazie a jocului a venit în minutul 20, Filipe Oliveira pătrunzând în careu dar nereușind să-l învingă pe Curileac.  După un sfert de o oră portughezul este servant pentru Hamed, dar acesta din urmă nu reușește să împingă mingea în poartă.

Timișoara a contat pe ofensivă în repriza secundă. Bârnoi putea profita de o ezitare a defensivei gazdelor, dar irosește o minge bună primită de la Ciucur. ACS Poli avea să-l piardă pe Șeroni, accidentat, iar introducerea lui Doman nu a adus un mare plus.

Pe final bănățenii au căutat poarta adeversă, dar golul avea să vină la poarta lui Curileac. Rîmniceanu a trimis o minge în adâncime până la Kuku, acesta prelungește la Hadnagy, iar veteranul lui Sepsi punctează cu o execuție de efect.  Se încheie 1 – 0 pentru Sepsi, iar pentru Timișoara se anunță o primăvară grea dacă nu va reuși să producă o schimbare în joc.

Sepsi Sfântu Gheorghe: Rîmniceanu- Dalmau, Viera, Obsivac, Sato – Ghingha, Gorrin (min 69 Hadnagy)- Filipe De Oliveira  Istvan Fulop, Hamed  (min 52 Petre),- Kuku (min 91 Dima)

Poli Timișoara: Curileac – Străuț, Khubuthia, Melinte, Șeroni (min 70 Neagu)– Artean, Vașvari – Ciucur, Enescu (min 72 Doman), Bîrnoi (min 91 Velcotă) – Drăghici

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *