In pregatire fara internationali


Campioana a reluat pregătirea după scurta vacanță primită la jumătatea lunii ianuarie. Rugbiștii SCM-ului au trecut la pregătirea pentru un sezon de primăvară extrem de important in care tintesc calificarea in Challenge Cup, si castigarea trofeelor interne in Superliga si Cupa Romaniei.

Cea de-a doua reunire a anului s-a sunat săptămâna trecută, una pe care sarazinii au dedicat-o testărilor și vizitelor medicale la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara. De luni însă s-a intrat în programul normal de pregătire, la baza proprie din Ronaț și în sala de forță.

Din lotul condus de Sosene Anesi absentează jucătorii internaționali convocați în echipa națională a României. Cei opt Stejari sunt Ionel Badiu, Andrei Rădoi, Marian Căpățână, Valentin Popârlan, Jack Umaga, Tangimana Fonovai, Stephen Shennan și Cătălin Fercu. Aceștia au fost în lotul României în victoria la scor cu Germania, 85-6, și rămân în cantonamentul tricolorilor și pentru partida cu Spania, de la Madrid, din 18 februarie.

Toată atenția campionilor se îndreptă către play-offul Continental Shield cu germanii de la RK Heidelberg, care se pare că se va disputa cu turul la Timișoara (31 martie) și returul în Germania (21 aprilie). Dubla reprezintă marea miză a sezonului de primăvară pentru că va stabili calificarea în Challenge Cup.

Până la următorul meci oficial a rămas mai puțin de trei săptămâni. În 3 martie, SCM-ul va evolua în Cupa României contra lui U Cluj. Superliga se reia în 7 aprilie, cu o deplasare tare la Baia Mare pentru Timișoara.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *