Înfrângere la debutul lui Leo Grozav: ACS Poli – Voluntari 2 – 3


ACS Poli a suferit o nouă înfrângere în fața unui adversar direct. Debutul lui Leo Grozav pe banca timisorenilor nu a fost unul pozitiv, desi am vazut o echipa cu schimbari in randul alb – violetilor care a aratat totusi momente de joc promițătoare pentru ceea ce urmează.

Timișoara a început jocul cu o formulă pe jumătate schimbată față de perioada cu Ionuț Popa pe banca. Leo Grozavu i-a trimis la lupta pe debutantul Zaluschi, iar Neagu si Velcotă au fost titularizați. Mai mult, cel din urma a primit și banderola de căpitan. În primul unsprezece a revenit și veteranul Marius Croitoru.

Alb – violeții au arătat sub așteptări în prima parte, fiind dominați de formația din Voluntari. Oaspeții au avut prima ocazie în minutul 2 prin Ivanovici, care a tras puțin pe lângă poarta lui Straton. Pe fondul de dominare a venit și golul oaspeților. după alte opt minute. Bălan a trecut cu ușurință de stâlpul defensiviei Șeroni, și a scuturat plasa. Prima ocazie a Timisoarei a venit in minutul 33. Popovici a scăpat în careu oaspeților, dar a tras pe lângă poartă.

La revenirea de la cabine ACS Poli a arătat o altă față egalând prin Popovici și preluând conducerea prin Artean.Bucuria nu a ținut doar două minute, Bălan egalând la 2 – 2 în minutul 72. Artean își putea readuce echipa în avantaj dar Petrariu a respins în corner. Finalul le-a aparținut oaspețior, care după ce au ratat o lovitură de pedeapsă, au reușit să dea lovitura în prelungiti prin ”foarfeca” lui Voicu.

S-a încheiat 3 – 2 pentru FC Voluntari, iar ACS Poli face rocada cu ilfovenii în clasament, ajungând pe locul 10.

Poli Timișoara: Straton – Străuţ, Melinte, Şeroni, Neagu – Vaşvari, Zaluschi(min 46 Doman) – Ciucur (min 85 Ciucur), Croitoru (min 64 Artean), Popovici – Velcotă

FC Voluntari: Petrariu – Pleaşcă, Achim, Cazan, Bucurică – Căpăţînă (min 64 Deac), Răuţă (min 91 Novac), Lazăr, D. Benzar – Ivanovici (min 84 Voicu) – Ad. Bălan

2 comments on “Înfrângere la debutul lui Leo Grozav: ACS Poli – Voluntari 2 – 3

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *