Leo Grozavu a testat un atacant in ultimul amical


ACS Poli a disputat un nou joc amical in aceasta saptamana. Desi campionatul si-a consumat deja doua etape de la reluare, banatenii au tinut sa mai dispute un joc amical pana la deplasarea de la Iasi, pentru ca antrenorul Leo Grozavu sa poata sa cunoasca mai bine echpa.

Alb – violeții au întâlnit divizionara C din Ghiroda, un partener obișnuit în jocurile de verificare, scor 2 -1. Testul a fost binevenit pentru poliști, care l-au putut vedea și la lucru pe vârful argentinian Esteban Ciiaccheri. Așa cum spunea și fostul antrenor Ionuț Popa, ACS Poli are nevoie de un vârf iar Leo Grozavu a simtit și el deficitul din compartminetul ofensiv în jocul cu Voluntariul.

Atacantul a reușit să puncteze golul egalizator în jocul cu Ghiroda dar nu a impresionat foarte mult. ” Esteban ar veni împrumut de la Botoșani. Am văzut niște calități bune la el. În momentul acesta avem nevoie de un atacant cu altfel de calități, dar nu știm dacă mai găsim altul”, a declarat Leo Grozavu.

Argentinianul ar veni sub forma de imprumut de la FC Botosani unde a fost imprumuat la randul sau de la clubul chilian Rangers de Talca. ACS Poli reia jocurile din liga I duminică, 18 februarie, cand va intalni pe teren propriu formatia Poli Iași.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *