Leo Grozavu, după înfrângerea cu Iașiul: ”Am arătat mari lacune în zona centrală”


ACS Poli a înregistrat o nouă înfrângere în mandatul lui Leo Grozavu. Bănățenii au fost înviniși la limită de Politehnica Iași pe teren propriu, după un meci în care diferența dintre formații a fost mai clară decât o arată scorul, 1 – 2.

Antrenorul alb – violeților s-a arătat dezamăgit de prestația echipei în startul jocului, când Timișoara a și încasat cele două goluri. Leo Grozavu a văzut în axul central al defensivei punctul vulnerabil. ”Din punctul meu de vedere am arătat mari lacune în zona centrală. Când vrei să emiți pretenții trebuie o apărare bine organizată, cu jucători care să-ți câștige fueurile. Noi am primit gol pe zona centrală fără să facă cine știe ce adversarul. ” a declarat dezamăgit antrenorul lui ACS Poli.

Leo Grozavu nu este prea mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție și consideră că vina pentru rezultatele negative nu ar trebui să cadă doar pe spatele staff-ului tehnic. Acesta nu vede un final de campionat prea strălucit pentru echipa sa, dar speră ca în play-off să reușească să dea din nou de gustul punctelor. ”Ca fotbalist trebuie să ai anumite calități în prima ligă, însă doar strategia antrenorului e cea contestată. Echipa e destul de jos din toate punctele de vedere. Dacă am intrat în horă trebuie să joc. Nimănui nu-i convine să-și păteze imaignea cu o retrogradare”, a adăugat tehnicianul.

În urma înfrângerii bănățenii rămân pe locul 10, cu doar 26 de puncte acumulate. ACS Poli va termina sezonul regulat cu un meci dificil, pe terenul Craiovei, joc ce va avea loc vineri, 23 februarie.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *