Popa arată spre arbitrii după înfrângerea cu Sepsi: ”Viera trebuia să fie eliminat”


ACS Poli a pornit cu stângul în jocurile oficiale din nou an. Bănățenii au fost învinși la limită de penultima clasată, după un gol venit în minutul 87 la un contraatac declanșat de goalkeeperul lui Sepsi.

Deși Timișoara nu le-a pus mari emoții gazdelor, poliștii sunt convinși că înfrângerea este nemeritată. Tehnicianul alb – violeților consideră că echilibrul jocului s-a rupt după accidentarea lui Șeroni, principalul stâlp al defensivei. Ionuț Popa a fost nevoit să-l scoată din teren după intrarea în forță a lui Viera, nesancționată de central. ” În minutul 64 Viera trebuia să fie eliminat…ați văzut cum arăta piciorul lui Șeroni.  Totul se rezumă la acea fază, pentru că s-a dereglat apărarea după ieșirea unui om de bază.” a declarat revoltat tehnicianul lui ACS Poli.

Îngrijorător este faptul că jocul ofensiv al Timișoarei a lăsat de dorit. Nou venitul Enescu nu a reușit să limpezească traiectoriile spre vârful Drăghici. Ionuț Popa a confirmat că își mai dorește un vârf, iar odată cu achitarea restanțelor salariale fața lui ACS Poli va arăta altcumva.Ne mai trebuie un atacant și dacă se refac Munteanu, Cânu și Țigănașu nu ne facem probleme cu lotul. Mă bucur că cei din conducere au rzolvat problema în totalitate, au dat trei salarii jucătorilor, ei sunt acum datori să dea dovadă de mai multă determinare și ambiție. ”, a adăugat antrenorul alb – violeților.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *