Primul pas greșit acasă și adio locul I


O nouă etapă și o nouă schimbare de lider în Liga Națională de handbal masculin. SCM Politehnica a suferit prima înfrângere pe teren propriu, 26-29 cu CSM București, și va ceda prima poziție pe care a staționat o singură etapă.

Ajunsă lider al campionatului după 27 de ani, Politehnica nu a rezistat presiunii și va preda poziția la finalul etapei a 18-a. E drept, studenții au avut ghinionul de a înfrunta cea mai bogată echipă a campionatului, CSM București. Teamul condus de timișoreanul Vlad Caba le-a administrat studenților prima înfrângere acasă sâmbătă seara, scor 26-29 (11-16).

Cu un lot valoros și echilibrat, CSM-ul a controlat ostilitățile în sala Constantin Jude. Asta și în condițiile în care jocul lui Poli nu a mai fost la același nivel ridicat: poarta nu a mers și aproape totul le-a intrat bucureștenilor, defensiva nu a avut arme în fața masivilor interi adverși, iar atacul a scârțâit.

A fost egalitate până în minutul 15 (5-5), iar CSM a avut o perioadă de 7 minute în care a distrus echilibrul: 7-12. Până în minutul 55 avansul oaspeților a oscilat între 4 și 7 goluri și abia în ultimele minute Poli a avut o tresărire și s-a apropiat la două lungimi. S-a încheiat în 26-29 cu Vuk Milosevic (Poli) și Onyejekwe (CSM) liderii punctelor – 7 goluri.

Lista marcatorilor pentru violeți a fost completată de Șania 5 goluri, Lasica 4 goluri, Orbovic 3 goluri, Marjanovic 3 goluri, Fenici 2 goluri, Cîmpan 1 gol și Ștefan 1 gol.

Poli rămâne la cota 38 de puncte și așteaptă jocurile etapei pentru a afla câte locuri coboară după runda a 18-a. Următorul meci pentru studenți este tot acasă, în 15 februarie, contra lui Steaua.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *