Șase la rând în Ligă!


SCM Politehnica a ajuns la șase victorii consecutive în campionat după 27-26 la Suceava. Studenții așteaptă pasul greșit al lui Steaua pentru a prelua șefia în Ligă.

Timișoara pune presiune pe Steaua în clasament și a urcat din nou pe prima poziție până la confruntarea bucureștenilor. Al 12-lea succes din campionat s-a conturat destul de greu pentru Poli la Suceava pentru că bucovinenii au oferit o replică neașteptat de dârză. Bănățenii au avut inițiativa în majoritatea momentelor dar au avut emoții până la final pentru a conserva cele trei puncte: 27-26 (16-15).

Cu 38 de puncte Poli urcă pe prima poziție înaintea unui veritabil derby contra lui CSM București, sâmbătă, în fosta Olimpia. Cu puțin noroc bănățenii ar putea fi lideri la ora partidei cu trupa condusă de timișoreanul Vlad Caba.

Am avut parte de un meci extraordinar de greu, într-o sală mică, dar cu un public care a pus presiune permanent. Sunt mândru de băieții mei, că au luptat și că au rezistat. E important acum să știm să facem rezultate pozitive la rând, chiar dacă echipa încă nu e la un randament ridicat. Am adunat încă trei puncte într-un joc în care nu am strălucit; în această perioadă nu putem străluci, dar e foarte important să avem continuitate în rezultate, chiar cu victorii.

Trebuie să mai schimbăm câte ceva pentru a putea câștiga etapa viitoare cu CSM București. Sunt bucuros pentru toate, mai puțin pentru accidentarea lui Zlatko Daskaloski la genunchi. Trebuie să ne recuperăm după această deplasare foarte foarte lungă”, a explicat antrenorul Pero Milosevic pentru site-ul oficial al clubului timișorean.

Pentru Politehnica au marcat: Orbovic 6 goluri, Krsto Milosevic 5 goluri, Hrimiuc 5 goluri, Marjanovic 3 goluri, Șania 3 goluri, Lasica 2 goluri, Fenici 1 gol, Vuk Milosevic 1 gol, Cîmpan 1 gol.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *