Victorie la masa verde


Informatica Timișoara a preluat șefia Ligii I de futsal în urma victoriei la masa verde din jocul cu United Galați. Partida respectivă a fost reprogramată de două ori…

Final de poveste în controversatul caz Informatica – United Galați. Jocul trebuia să se desfășoare în sala Constantin Jude, însă echipa gazdă a cerut amânarea pentru că lotul a fost afectat de o toxinfecție alimentară. Gălățenii s-au prezentat la meci și au cerut câștigarea meciului la masa verde. FRF a reprogramat meciul pentru 23 noiembrie, la Sânnicolau Mare, însă gălățenii au refuzat să se mai prezinte.

FRF a tot tărăgănat luarea unei decizii în acest caz; acesta a venit într-un final joi, când comisiile de specialitate au omologat cu 5-0 partida. De asemenea United a luat și o amendă de 4.000 de lei pentru neprezentare.

În urma acestei decizii clasamentul Ligii I se modifică. Informatica trece pe primul loc cu 38 de puncte, peste Autobergamo Deva. Campionatul se reia în 25 februarie cu meciul Informatica – Spicom Sfântu Gheorghe. Până atunci însă timișorenii vor susține jocul din turul secund al Cupei României, pe terenul divizionarei secunde West Deva.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *